2013. március 29., péntek

Instagram

Sokáig gondolkoztam azon, hogy kell -e egyáltalán fényképszerkesztő és egyértelmű döntésre
jutottam : ha van egy használható alkalmazás, akkor természetesen sokat segít egy-egy képen.
Gondolom nem meglepő, hogy a választás az elsőként iOS-en népszerűvé vált instagram lett.
Több effekt van, és bár van más hasonló app is, ezek közül csakis ennek vannak normális effektjei, és olyanok amelyektől nem lesz zajosabb a kép.
Az instagramről tudni kell, hogy a facebook tulajdona, így első belépéskor láthatjuk a facebook barátainkat, illetve ha egy facebook ismerősünk regisztrál, akkor abban a pillanatban jelez.
Ezen kívül ez nem csak egy szerkesztő, ugyanis feltölthetjük a képeinket, így mindenki láthatja.
Ha jó képeket készítünk, elvileg sok feliratkozónk lesz, viszont sajnos erre is van könnyű megoldás.
Több ilyen megoldás is van, ezek közül a legismertebb az "instatrain". Ez úgy működik, hogy belépünk az instagram profilunkra, majd a linket bemásoljuk az instatrain oldalára. Mások is bemásolják a magukét, és ezeket a linkeket a rendszer követésbe teszi. Így lehet 10 perc alatt pár ezer followunk, de mint mindennek ennek is van rossz oldala : ha az ingyeneset használjuk, akkor minket is felírat másokra.
Ha valaki mégis szeretne egy könnyebb utat választani a sikerhez, akkor haszálja az alábbi kulcsszavakat a leírásban : #love #instagood #me #cute #instagramtagsdotcom #tbt #instamood #iphonesia #picoftheday #beautiful #igers #girl #instadaily #tweegram #summer #instagramhub #follow #bestoftheday #happy #iphoneonly #igdaily #picstitch #webstagram #fashion #sky #nofilter #jj #followme #fun #smile

Remélem ezzel tudtam valamit segíteni. az instagramem :
A saját instagramem, klikk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése